Ngeunaan WINSONDA

Winsonda diadegkeun dina 2009 sareng kantor pusatna di Kunshan, Cina.Kami mangrupikeun panyadia solusi filtrasi minyak canggih pikeun ngarengsekeun masalah anu perusahaan ngalaman karugian ageung kusabab pelumas anu kacemar sareng minyak hidrolik nyababkeun sajumlah ageung gagal alat, matikan anu teu direncanakeun, sareng ngagentos minyak énggal.

Kalawan grup insinyur alus teuing jeung fasilitas manufaktur well-buit, Winsonda delivers kualitas luhur unit filtration pikeun miceun partikel, cai jeung produk samping tina degradasi minyak tina sistem Anjeun kacemar.Téknologi panyabutan varnish / sludge sareng kontrol kontaminasi parantos suksés dianggo dina sababaraha aplikasi sapertos, petrokimia, bahan kimia batubara, pamisahan hawa, baja, kapal, listrik, jsb.

Kami reueus nyayogikeun produk sareng solusi pikeun ngabantosan seueur pamimpin industri pikeun ngagampangkeun karya pangropéa, ningkatkeun réliabilitas mesinna sareng ngahémat biaya.Nepi ka ayeuna, langkung ti 50 perusahaan Fortune 500 milih sareng ngandelkeun jasa kami.

  • SNOPEC-200x200
  • Air-liquide-200x200
  • Air-products-200x200
  • Atlas-Copco-200x199
  • BASF_Germany_Chemistry-200x199
  • Bosch-200x200
  • CNPC-200x200
  • COOC-200x199
  • DOOSAN-200x201
  • GETRAG_Germany_Automobile-Transmission-200x201
  • Linde-200x200
  • Lyondellbasell_America_Chemistry-200x200
  • MAN-200x201
  • SANY-200x200
  • SHELL-200x200
  • SKF-200x199

Naha milih kami?

Prosés Gawé Urang

  • 1. Set oil pollution control targets1. Set oil pollution control targets

    1. Atur target kontrol polusi minyak

  • 2. Choose the appropriate filter unit, providing oil purification solutions2. Choose the appropriate filter unit, providing oil purification solutions

    2. Milih Unit filter luyu, nyadiakeun solusi purifikasi minyak

  • 3. Monitor oil indicators online or regularly3. Monitor oil indicators online or regularly

    3. Monitor indikator minyak online atanapi rutin