products

WJYJ Series Minyak Filter Gorobag Pikeun Lengser Partikel

Katerangan pondok:

Leupaskeun partikel

Konfigurasi brand impor komponén konci, kinerja meets sarat produk asing sarupa.

Kabéh diimpor Italia MP (Jerman ARGO) elemen filter kalawan kinerja filtration tinggi;3μm, β≥200, NAS10-11 kelas minyak anyar bisa ngahontal NAS5-6 kelas ngaliwatan filter minyak sakali;5μm, β≥200, NAS10-11 kelas minyak anyar bisa ngahontal NAS6-7 kelas ngaliwatan filter minyak hiji waktu.


Rincian produk

Tag produk

Fitur produk

Opsional sareng saringan nyerep cai, nyerep cai tunggal sakitar 1300ml, Opsional sareng detektor polusi minyak portabel, Desain anu tiasa dicabut, gampang ngagentos unsur saringan.

The najis sludge, varnish, sarta kokotor koloid anut kana beungeut jero sistem bisa ngawujudkeun fungsi beberesih pakakas, sarta operasi kontinyu bisa nyingkahan lumangsungna adhesion of valves servo precision jeung bagian séjén sarta klep nyangkut kacilakaan.

Bagan alur

products1-1
products1-2

Data Téknis

WJYJ_technical-data-1200x347

Prinsip Kerja

Bubuka produk

Minyak kedah tos disaring nalika ngeusian mesin anu beroperasi, éta mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun ngontrol kontaminasi anu asup kana sistem pelumas anjeun.WJYJ mangrupa produk idéal pikeun minuhan kabutuhan sapertos.Ieu adopts pompa gear awét sarta efisiensi tinggi filter cartridge (3-tahap filtration) ngajaga lubrication & sistem hidrolik jauh contaminant asing.

Larapna

● Perminyakan atawa minyak dumasar mineral(Punten ngahubungan kami saméméh ngalakukeun filtration pikeun fiuids séjén).
Disarankeun viskositas max 200cSt (Punten wartosan kami sateuacan nerapkeun viskositas anu langkung luhur).
Minyak anyar, filtrasi minyak dina jasa, Eusian embung ku minyak énggal.
Leupaskeun cai dina sistem.
Ningkatkeun kamampuan filtrasi sistem anu aya.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami