products

WJZC vakum Dehidrasi Unit Pikeun Lengser Cai

Katerangan pondok:

Cabut cai

Sistem degassing sareng dehidrasi anu unik pikeun gancang misahkeun Uap sareng gas dina minyak.Sistem pemanasan ngadopsi desain pipa anu paling dioptimalkeun pikeun mastikeun pemanasan seragam sareng suhu minyak anu stabil.

Sistem kontrol suhu konstan otomatis, sistem kontrol tingkat cair otomatis, sistem kontrol defoaming otomatis, sistem panyalindungan tekanan otomatis tur konfigurasi canggih pikeun mastikeun operasi parabot-kinerja tinggi.


Rincian produk

Tag produk

Fitur produk

Sistim filtration tepat, kapasitas nyekel kokotor badag, éféktif bisa miceun pangotor mékanis dina minyak, sarta dilengkepan otomatis polusi deteksi function.This mesin boga desain humanized, noise low, operasi gampang, interval pangropéa panjang, konsumsi énérgi lemah sareng hemat biaya operasi.Saringan minyak online, tiasa henteu dijaga, status jalanna dipidangkeun ku lampu indikator.

Dilengkepan indéks ngagantian unsur filter, filter unsur jenuh alat shutdown.Dilengkepan leakage jeung overload alat shutdown ngajaga motor.Equipped jeung runtuyan fase, kurangna fungsi panyalindungan fase, kontrol kaamanan shutdown dadakan.

Bagan alur

Data Téknis

WZJC-1200x532

Prinsip Kerja

Dehidrasi vakum

Dehidrasi vakum diideuan ku prosés distilasi vakum anu dianggo dina kilang.Distilasi misahkeun komponén campuran cair ku vaporization parsial jeung recovery misah tina uap jeung résidu cair.Komponén anu langkung volatile, cai ngarobih kana kaayaan uap sedengkeun minyak anu kirang volatile tetep.

Prosésna ngalibatkeun 3 léngkah nyaéta pemanasan, penguapan, kondensasi sareng pendinginan uap.Distilasi vakum ngidinan vaporization dina suhu ngurangan.Contona, cai bisa ngahontal titik golak dina bisul dina 57°C(135°F) dina tank vakum nu leuwih handap titik golak na 100°C (212°F) dina tekanan atmosfir.

-Pamanasan cairan contributing pikeun mindahkeun sakabéh cai kaayaan kana uap dina tank pemanasan.

- Diffusing cairan dina vakum evaporating tank.Prosés ieu ngalibatkeun ngembangna minyak pikeun ngahasilkeun aréa permukaan luhur pikeun mempermudah ékstraksi uap cai.

- Cooling mindahkeun uap kana cai condensed tur settle handap pikeun misahkeun kaluar.Jeung sésana aliran minyak garing buang saringan rupa pikeun miceun rereged salajengna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami